Internet

Al sinds 2001 ben ik actief op het internet, waarbij het ontwikkelen van webproducten een grote rol heeft gespeeld. Het begon allemaal met een persoonlijke website, maar al snel diende de eerste klanten zich aan met het verzoek een website te ontwikkelen. Vanaf toen is de professionele ontwikkeling van webproducten tot stand gekomen en heb ik de internetmarkt op de voet gevolgd. De focus van mijn diensten ligt hierbij op particulieren, verenigingen en MKB.
 

Websites

Het uitdenken en ontwikkelen van websites is één van mijn hoofdtaken. Een website moet aansluiten op het type bedrijf, waarbij er vooral gefocussed blijft op het doel hiervan. Alles wat u elders op het internet ziet kan ik realiseren, hierbij denk ik graag met u mee. Het complete ontwikkelingstraject onder één dak. Denk hierbij aan het uitdenken, ontwerpen, bouwen en invullen van de website. Ook denk ik met u mee over de mogelijke pagina's en de inhoud hiervan. Mijn kennis en mogelijkheden beperken zich zeker niet tot onze referentiepagina, een website is namelijk altijd maatwerk. Aan de hedendaagse behoefte om uw eigen website zelf te kunnen beheren wordt ook voldaan. Door mij ontwikkelde websites kunnen gekoppeld worden aan een beheersysteem, waarbij u dan zelf in staat bent alle inhoud eenvoudig vanaf elke locatie te beheren. Ook het koppelen van uw bestaande website aan een beheersysteem behoort tot de mogelijkheden.

 

Webwinkels

In de afgelopen jaren hebben de webwinkels hun opmars gemaakt. Consumenten kijken voor veel producten eerder op het internet in een webwinkel, dan dat ze fysieke winkels afspeuren naar de beste prijs/kwaliteit. Nog steeds kan het interessant zijn een eigen webwinkel te beginnen. Belangrijk hierbij is wel dat het productaanbod niet een verzadigde markt is. Ook is het van belang dat uw webwinkel zowel visueel als technisch van goede kwaliteit is. Als een webwinkel niet (goed) gevonden wordt op het internet, kan het succesvol verkopen van uw producten erg lastig worden.

Bent u van plan een eigen webwinkel te beginnen? Ik denk graag met u mee, en kan de realisatie en ontwikkeling op mij nemen. Ook het (technisch) onderhouden van uw webwinkel behoort tot de mogelijkheden. Ik ben bekend met de diverse uitgebreide webwinkel softwarepakketten, waarbij ook alle betalingsmethodes zoals iDeal, Creditcards en Paypal geïmplementeerd kunnen worden. Uiteraard is het mogelijk daarna uw eigen webwinkel te beheren, denk hierbij aan het beheren van de productcatalogus, geplaatste bestellingen en aanbiedingen.

 

Webapplicaties

Naast het ontwikkelen van websites en webwinkels, bestaat er regelmatig de behoefte aan op maat gemaakte webapplicaties. Bijvoorbeeld om bepaalde bedrijfstaken te digitaliseren en/of automatiseren. Ook het online delen en beheren van specifieke informatie tussen verschillende personen binnen uw organisatie is vaak een belangrijke behoefte. Deze informatie kan zowel afgeschermd als publiekelijk gedeeld worden. Bestaat er binnen uw organisatie de behoefte om bepaalde zaken via het internet beheerbaar te maken? Denk hierbij aan rooster, kalenders, planningen of documenten. Leg gerust uw ideeen eens op tafel, zodat er gezamenlijk nagedacht kan worden over een praktische oplossing.