Computers

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen wel een computer, laptop, tablet en/of smartphone. Vandaag de dag kunt u niet meer zonder. Als deze apparaten niet meer naar behoren functioneren, of u er zelf niet meer uitkomt, biedt een specialist u uitkomst. Jackdesign is hierin uw geschikte partner. U als thuisgebruiker of als klein bedrijf kunt bij mij terecht voor passende oplossingen en advies.
 

Computerhulp (op locatie)

U kunt bij mij terecht met al uw vragen of problemen met betrekking tot uw computer, laptop, tablet of smartphone. Ik kom bij u op locatie, waarbij ik de meeste problemen ter plekke kan verhelpen. Tussendoor beantwoord ik uw vragen en geef u advies. Blijkt het probleem groter te zijn, of meer aandacht te vereisen, kan ik uw apparaat meenemen, om die vervolgens te repareren en daarna weer bij u af te leveren. Computerhulp in de ruimste zin van het woord; voor al uw vragen, uitleg, oplossen van problemen en foutmeldingen, installeren van nieuwe programmas en het instellen van email en andere programmas.

 

Computeronderhoud

Is uw apparaat langzamer dan voorheen? Of hebt u het idee dat er ongewenste programma's of virussen opstaan? Jackdesign kan uw apparaten vakkundig nakijken. Hierbij wordt er gescant op virussen en ongewenste software en wordt er gekeken naar mogelijke oorzaken van traagheid. Hierna kan er worden opgeruimd. Virussen en ongewenste programma's / spyware zullen worden verwijderd, onnodige programmas verwijderd en schijfruimte wordt er gewonnen door het opruimen van overbodige (tijdelijke) bestanden.

Eventuele hardware-matige problemen kunnen hier ook aan het licht komen en worden in overleg aangepakt.

Elk apparaat wordt door normaal gebruik naar verloop van tijd trager, een onderhoudsbeurt op zijn tijd voor uw computer, laptop, tablet of smartphone is dus altijd aan te raden.

 

Reparatie en onderdelen

Naast problemen met programma's en virussen, bestaan er ook problemen met fysieke onderdelen. Uw apparaat start bijvoorbeeld niet meer op, of valt regelmatig uit. Ook kan het voorkomen dat bijvoorbeeld uw apparaat zelf wel opstart, maar het beeldscherm zwart blijft. Dit kan duiden op problemen van specifieke onderdelen (bijv. opslag, werkgeheugen, processor, moederbord etc.) of randapparatuur (beeldscherm, usb/invoerapparaten). Jackdesign is specialist in het uitzoeken en oplossen van dergelijke hardeware problemen. Ook kan ik in overleg voor vervangende onderdelen zorgen en deze inbouwen in uw apparaat.

 

Advies, aanschaf en (her)installatie

Bent u van plan een nieuw apparaat aan te schaffen? Denk bijvoorbeeld aan een desktop computer, laptop, tablet of printer. Dan is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet, en geen idee heeft welke specificaties aansluiten bij uw gebruikersbehoefte. Jackdesign denkt graag met u mee. Ik breng uw wensen en gebruikersbehoeften in kaart en baseer hierop een advies. In overleg met u kunnen we dan overgaan tot aankoop en eventuele verdere installatie. Ook het installeren of herinstalleren van uw nieuwe of bestaande systeem behoort tot de mogelijkheden.